top of page

Bambie

Bambie woont nog in de rescue op Gran Canaria.

Bambie ❤️zoekt een baasje🐾🐾

Weten jullie het nog… onze lieve Bambie die volledig verwaarloosd bij ons in opvang kwam… Nú paradeert ze vol trots rond en de schoonheid straalt ervan af. Niet alleen door haar prachtige uiterlijk maar vooral ook door haar mooie karakter!

Bambie is een ontzettend lief hondje dat zeer makkelijk is in de omgang. Ze is zacht van karakter en ze is sociaal naar mens en dier. Kinderen, katten en andere honden, ze vindt het allemaal even gezellig. Samen spelen is voor haar genieten en ze maakt ook graag tijd vrij om lekker met je te kroelen en te knuffelen.

Bambie is een rustig en stabiel hondje dat met weinig tevreden is. Ze kan heerlijk genieten van een fijne wandeling en ze loopt ook netjes mee aan de lijn. Ze houdt haar hokje schoon en ze lijkt zindelijk te zijn.

Dit lieve meisje is 2 jaar jong en ze weegt 6,5 kilo met een schofthoogte van 30 cm. Ze is gesteriliseerd en volledig getest op middellandse zeeziekten.

Wil jij mooie Bambie het fijne leven geven dat ze zo verdiend, laat het ons dan graag weten. Bambie geeft je er heel veel voor terug!

 

Info: happydogmaspalomas@outlook.com

bottom of page