top of page

Bifi

Bifi woont nog in de rescue op Gran Canaria.

BIFI💙 ZOEKT EEN BAASJE 🐾🐾


Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen …. Dit kereltje is een zeer opvallende verschijning en hij is prachtig om te zien! Maar ook zijn karakter is geweldig, want lieve BIFI heeft het allemaal….

Hij ontzettend lief, vriendelijk, zeer sociaal en altijd vrolijk naar mens en dier. Hij speelt erg graag maar hij is zeker geen druktemaker en hij kan ook heerlijk genieten van een knuffel en aai over zijn lieve koppie.

Buiten wandelen doet hij graag en hij houdt van lekker doorlopen. Zijn hokje houdt hij netjes schoon en hij lijkt zindelijk te zijn.

BIFI werd gevonden op straat en onze hulp werd ingeroepen om hem onderdak te geven en een fijn baasje voor hem te zoeken.

Deze knapperd is geschat vier jaar en hij weegt 17 kilo met een schofthoogte van 40 cm, hij heeft dan ook zeer korte pootjes waarmee bij prima uit de voeten kan. Hij is getest op middellandse zeeziekten en gecastreerd, ook heeft BIFI  een gebitsbehandeling gehad.

Nu is dit geweldige ventje helemaal klaar voor een nieuw begin bij een lief baasje die voor hem een geweldige toekomst in petto heeft.

Ben jij op slag verliefd geworden op deze unieke hond en wil je zijn trotse baasje worden, stuur ons dan graag een mailtje voor meer info.

Aanmeldingen voor opvang zijn natuurlijk ook welkom


 Info: happydogmaspalomas@outlook.com

FB_IMG_1690024100220.jpg
FB_IMG_1690024103142.jpg
FB_IMG_1690024105707.jpg
Bifi Gereserveerd: Nieuws
bottom of page