top of page

Dendi

Dendi woont al in Nederland

Dendi zoekt een baasje. 

Dendi komt helaas terug uit adoptie, volledig buiten zijn eigen schuld. Dendi is een pointer kruising en een grote lieverd die alles en iedereen vol enthousiasme benadert. Andere honden benadert hij altijd eerst in de jachthouding om te zien of het goed volk is. Dat heeft hij heel goed in de gaten en kan dan ook goed met andere honden. Tenzij ze naar hem blaffen, dan loopt hij er straal aan voorbij. Ook katten vindt hij eigenlijk wel goede speelmaatjes. Van wandelen kan hij geen genoeg krijgen. Strand, bos, de weilanden in, alles vindt hij prachtig. Hij heeft een echte jachtneus welke vooral gericht is op vogels, muizen en konijnen. Graven is dan ook iets waar hij zijn energie in kwijt kan en vol overgave kan doen. Waaks is Dendi niet. Hij blaft zelden. Als hij in een roedel is waar honden blaffen, doet hij wel mee. Maar je ziet aan alles dat hij niet zo goed begrijpt waarom ze dat nou aan het doen zijn. Tijdens het wandelen heeft hij dan ook geen aandacht voor fietsers en hardlopers.
Dendi vindt 1 op 1 werken erg leuk. Hij heeft al een basiscursus afgerond en is nog bezig met een vervolg. Dit samenwerken is heel goed voor hem en zijn ontwikkeling en zou mooi zijn als dit verder wordt opgepakt. Ook doet hij graag spelletjes samen. De snuffelmat, snuffelspel, kong of simpelweg brokjes zoeken in huis, alles vindt hij leuk.
Dendi kan met kinderen, maar in zijn enthousiasme kan hij hierin wat lomp en onhandig zijn. Bij de wat kleinere kinderen is hij zich wel bewust van zijn grootte en gaat hij klaar staan om geknuffeld te worden.
Dendi gaat heel goed op structuur en consequente sturing. Naast alle activiteiten is hij ook zijn rust nodig, waar hij af en toe even tot verplicht moet worden. Dendi is 1 jaar en 5 maanden oud, is gecastreerd en volledig ingeënt. Inclusief kennelhoest.

Wil jij een gouden toekomst met deze geweldige hond tegemoet gaan? Reageer dan via : happydogmaspalomas@oulook.com

Dendi4.jpg
Dendi1.jpg
Dendi2.jpg
Dendi3.jpg
Dendi5.jpg
Dendi: Nieuws
bottom of page