top of page

 Kirby

Kirby  logeert bij een opvanggezin in Nederland


Kirby ❤️zoekt een baasje

Kijk eens wat een wereld van verschil! Kirby was diepongelukkig toen ze vastgeketend zat aan een ketting bij een jager en moest toezien hoe haar pupjes probeerden te overleven.

Gelukkig was haar eigenaar het jagen zat en moest zijn honden kwijt. Dat was het moment dat wij Kirby, haar pupjes en haar zusje Kyla konden bevrijden

Nu zijn we een paar maanden verder en kijk lieve Kirby eens heerlijk genieten!

Ze is een zeer vrolijk meisje van bijna 3 jaar jong dat geniet van het leven.

Ze is erg lief en sociaal naar mens en dier en ze komt graag naar je toe voor een knuffel en aai over haar koppie. Spelen met andere honden vindt ze erg leuk en alleen vermaakt ze zich ook prima met een balletje of ander speeltje.

Buiten wandelen vindt ze geweldig en ze is niet bang voor natte pootjes. Graag snuffelt ze in het rond en geniet ze van haar vrijheid.

Dit prachtige meisje is een middelmaat podenca met een schofthoogte van 54 cm en ze weegt 16.5 kilo, Kirby is getest en gesteriliseerd.

Nu is ze er echt aan toe om de rescue te verlaten en naar een fijn thuis te gaan. Ben jij op zoek naar een trouwe 4voeter en een vriendinnetje voor het leven, denk dan aan lieve KIRBY die hier op jou wacht.

Wil je meer weten stuur dan graag een mailtje naar:

Info:happydogmaspalomas@outlook.com


FB_IMG_1683964801394.jpg
FB_IMG_1680156599500.jpg
FB_IMG_1680156455513.jpg
Kirby: Nieuws
bottom of page