top of page

Kyla

Kyla  logeert bij een opvanggezin in Nederland

KYLA❤️  ZOEKT EEN BAASJE

Zien jullie de pretlichtjes in haar ogen! Kyla was diepongelukkig toen ze nog vastgeketend zat aan een ketting bij een jager. Gelukkig was haar eigenaar het jagen zat en moest zijn honden kwijt. Dat was het moment dat wij Kyla en haar zusje Kirby met haar pupjes konden bevrijden

Nu zijn we een paar maanden verder en kijk lieve Kyla eens heerlijk genieten! De pretlichtjes zijn er niet voor niets want deze lieverd is volop aan het genieten van haar nieuw leven in de rescue. De wandelingen, het spelen met de andere honden maar vooral het knuffelen met mensen, maakt haar helemaal gelukkig!

Ze is een zeer vrolijk meisje van bijna 3 jaar jong dat nu geniet van het leven. Kyla heeft een zeer lief en zacht karakter en ze is is erg sociaal naar mens en dier. Ze is minder speels en avontuurlijk dan haar zusje en ze geeft de voorkeur aan rust, gezelschap en heerlijk vertroeteld worden.

Dit prachtige meisje is een middelmaat podenco met een schofthoogte van 54 cm en ze weegt 16.5 kilo, Kyla is getest en gesteriliseerd.

Nu is ze er echt aan toe om de rescue te verlaten en naar een fijn thuis te gaan. Ben jij op zoek naar een trouwe 4voeter en een vriendinnetje voor het leven, denk dan aan lieve KYLA die hier op jou wacht.

Wil je meer weten stuur dan graag een mailtje naar:

happydogmaspalomas@outlook.comFB_IMG_1683915234778.jpg
FB_IMG_1680156628132.jpg
FB_IMG_1680156455513.jpg
Kyla: Nieuws
bottom of page