top of page

Lucas

Lucas logeert bij een opvanggezin in Nederland

LUCAS💙 GERESERVEERD🎉🎉

Lucas, een van de twee broertjes die liefdevol opgevangen worden door ons vaste opvanggezin in Almere is op zoek naar zijn eigen gouden mandje.

Lucas is samen met zijn broertje Andy bij ons in de rescue gekomen en ze zijn beiden nu toe aan een eigen leven. Lucas is 4,5 jaar oud en weegt 7,5 kilo met een schofthoogte van ca. 29 cm. Lucas is gecastreerd.  

 Lucas heeft een tomeloze energie. Hij is echter nog wel wat onzeker hetgeen resulteert in vlucht- en ontwijkend gedrag. Zijn broertje verdedigt hem dan en samen voelen ze zich beresterk. Het zou veel beter zijn als Lucas wat meer op eigen benen leert te staan. Een stabiel hondenmaatje zou wel fantastisch zijn en hem over zijn onzekerheid heen kunnen helpen.

Bij het huidige opvanggezin heeft Lucas leren spelen; knuffelen daar was hij al gek op. Lucas kruipt graag tegen je aan op de bank.

 Hij is lief voor mensen als hij ze eenmaal kent en sociaal naar andere honden als hij lekker los mag lopen op een losloopveld of de gelegenheid krijgt om rustig kennis te maken door aan elkaar te mogen snuffelen. Hij gaat graag mee op pad en loopt netjes aan de lijn.

 We plaatsen Lucas liever niet bij katten en kleine kinderen vanwege zijn (nog) te onvoorspelbare gedrag. Met training is al veel bereikt bij het opvanggezin en als de nieuwe adoptant dit voortzet, is de kans groot dat deze onzekere gewoonte er snel uit is. Zeker als er een stabiele hond aanwezig is. Door ze niet meer samen te plaatsen, hoeven ze elkaar ook niet te verdedigen.

 Met kleine kinderen zal hij lomp kunnen zijn en om aandacht vragen met z'n nageltjes hetgeen niet als heel prettig zal worden ervaren.

 Eigenlijk kun je verder alles met hem doen. Hij vindt het heerlijk om gekamd te worden en hem weer een net kapsel aanmeten is geen probleem. Lucas is een echte ochtendhond. Bij het eerste zonnestraaltje wordt hij wakker en wil dan weer avonturen met je gaan beleven. Wil jij Lucas een heerlijk leven bieden; stuur ons dan een mailtje met je telefoonnummer en we sturen je graag een aanvraagformulierInfo: happydogmaspalomas@outlook.com

Foto 24-06-2023 21 41 43 (2).jpg
Foto 24-06-2023 21 41 43 (1).jpg
Foto 24-06-2023 21 41 45 (2).jpg
Foto 25-06-2023 13 39 08.jpg
Foto 24-06-2023 21 41 44.jpg
Foto 24-06-2023 21 41 43 (4).jpg
Lucas Gereserveerd: Nieuws
bottom of page