top of page

Lukky

Lukky woont nog in de rescue  op Gran Canaria

LUKKY 💙ZOEKT EEN BAASJE🐾

Zijn naam klinkt dan wel goed, maar helaas heeft dit lieve mannetje niet veel geluk gehad de laatste tijd.

Met het overlijden van zijn baasje stond zijn wereld ineens op zijn kop, waardoor hij niet meer goed werd verzorgd en er geen tijd voor hem was. Uiteindelijk zijn wij gevraagd om deze lieverd onder onze hoede te nemen.

Hij was broodmager en duidelijk aangeslagen door wat hem was overkomen, maar gelukkig voelt Lukky zich ondertussen al aardig op zijn gemak bij ons in de opvang. Hij is een lief aanhankelijk ventje dat eigenlijk met weinig tevreden is zolang hij maar gezellig bij je kan zijn. Lukky is een zeer vriendelijk hondje dat sociaal is naar mens en dier, vindt het heerlijk om achter een balletje aan te rennen en deze ook weer netjes terug te brengen. Wandelen aan de lijn doet hij prima en hij lijkt het thuisleven te zijn gewend. Kindjes vindt hij ook erg lief en met ze knuffelen en spelen vindt hij geweldig. Kortom, lieve Lukky is een heerlijk hondje zonder fratsen!

Hij is 3 jaar jong en heeft een gewicht van 5 kilo met een schofthoogte van 39 cm. Hij is volledig getest en gecastreerd.

Dit mannetje verdiend een fijn thuis en een baasje die hem lekker wil vertroetelen.

Info:

happydogmaspalomas@outlook.comFB_IMG_1684173346675.jpg
FB_IMG_1684173349397.jpg
FB_IMG_1684173351793.jpg
FB_IMG_1684173353832.jpg
Lukky: Nieuws
bottom of page