top of page

Milva

Milva woont nog in de rescue op Gran Canaria.

MILVA❤️ ZOEKT EEN BAASJE🐾

Hier is ze dan onze lieve Milva, de prachtige podenca die samen met 2 pups rondliep op straat. Nadat we werden gewaarschuwd zijn we op zoek gegaan en gelukkig konden we de drie honden veilig stellen en meenemen daar onze opvang.

Milva is een ontzettend lief meisje dat soms nog een beetje verlegen is naar onbekende mensen, maar als het ijs gebroken is dan weet ze je prima te vinden voor een aai en een knuffel.

Ze is erg vriendelijk naar mens en dier en ze ze is een ware schoonheid. Milva is een rustig meisje dat niet sloopt en haar hokje netjes schoon houdt. Natuurlijk houdt ze ook best wel van een spelletje en ze vindt het geweldig om met de andere honden te dollen op de speelweide. Ze is zo lief en vriendelijk dat ze ieders hart snel doet smelten.

Milva heeft een geschatte leeftijd van 3,5 jaar, ze weegt 25 kilo met een schofthoogte van 72 cm en ze is gesteriliseerd en getest.

Dit prachtige meisje verdiend een gouden mandje en een lief baasje die haar met zachte hand zal vertroetelen en verwennen. Wil jij haar een mooi leven geven laat het ons dan graag weten!

Aanmeldingen voor opvang zijn natuurlijk ook van harte welkom!

happydogmaspalomas@outlook.com

facebook_1682969931913_7058887517306325738.jpg
Milva: Nieuws
bottom of page