top of page

Omi

Omi verblijft in Nederland

Omi  Gereserveerd🎉🎉

Omi kwam in juni 2023 naar Nederland en werd liefdevol ontvangen door haar huidige adoptant. De eerste tijd moesten ze natuurlijk aan elkaar wennen en langzamerhand ging het steeds beter. Toch wilde Omi zich niet op laten pakken of knuffelen en ook nu we 6 maanden verder zijn, is de liefde nog niet daar van de kant van Omi. Wel van de kant van de adoptant maar liefde moet van twee kanten komen. Omi accepteert de zorg maar daar is ook alles mee gezegd en het gegeven dat Omi wel haar liefde geeft aan bijvoorbeeld de jonge dames van de opvang, heeft de huidige adoptant het inzicht gegeven dat Omi waarschijnlijk gelukkiger zal zijn bij iemand waar ze wel een klik mee heeft. Dit heeft ons doen besluiten om samen op zoek te gaan naar een ander gouden mandje.

Omi is gek op scharrelen in een tuin en in een tuin of op een erf is ze echt gelukkig. Omi is slechthorend en wellicht zelfs doof, daarom vindt ze het ook zo heerlijk om zelfstandig haar pad te kiezen. Het liefst zouden we dan ook zien dat ze een nieuwe gouden mand vindt bij iemand met meer ruimte om te snuffelen. Dat is nu niet het geval en ze ligt nu eigenlijk de hele dag in haar mandje. Hierdoor zien we ook dat ze niet gelukkig is en dit uit zich ook door het nog onzindelijk zijn. Ze doet het wel op haar puppymatje in de keuken dus ze weet het wel en zal in een nieuwe omgeving met buiten, snel deze zindelijkheid oppakken.

Omi is vriendelijk, sociaal met mensen, kinderen, honden en katten. Omi is geschat op 9 jaar en ze weegt 8 kilo met een schofthoogte van 25 cm. Ze is volledig getest op MIddellandse zeeziekten op Gran Canaria en alles wijst erop dat ze is gesteriliseerd. Haar tandjes zijn ook netjes schoongemaakt en behandeld. Deze kleine meid heeft last van beginnende artrose waarvoor ze op dit moment voldoende heeft aan voedingssupplement. Hierdoor mag ze ook niet te dik worden, ze moet zelfs wat afvallen. Verder heeft ze een hartruisje waarvoor ze een pilletje per dag krijgt. Voor haar leeftijd is ze prima gezond en kan ze nog heel wat jaartjes mee.

Wie geeft dit lieve oudere meisje de kans om echt gelukkig te worden. De huidige adoptant en wij zouden hier zo blij mee zijn.Info: happydogmaspalomas@outlook.com

FB_IMG_1685190702193.jpg
FB_IMG_1685190704362.jpg
FB_IMG_1685190706244.jpg
FB_IMG_1685190710141.jpg
Omi Gereserveerd: Nieuws
bottom of page