Even voorstellen

Loeky

Ik ben Loeky. Ik ben sinds begin 2018 actief als vrijwilligster bij Happy Dog Maspalomas. Er in gerold als opvanger, en later gevraagd als medewerkster van het promotieteam. Sinds begin 2019 houd ik de administratie en chipregistraties bij. En ik heb natuurlijk de liefste hond via HDM kunnen adopteren ! Een hele fijne organisatie met een geweldig gedreven team, met een prachtig doel! *Je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond !*

Jolanda

Ik ben Jolanda woonachtig in de provincie Zeeland (Nl). 
Ik leef samen met mijn bouvier Nora.
Ik vang wel eens een hondje op, en ben in sept 2019 begonnen als contact persoon voor de opvanggezinnen binnen Hdm en doe dit met veel plezier. Tegenwoordig ben ik lid van het promotieteam en cöordineer ik de logistiek.

Margaret

Mijn naam is Margaret en woonachtig in Dordrecht. Via facebook ben ik bij deze stichting terecht gekomen , ik ben hier begonnen als bemiddelaar maar dit paste niet helemaal bij mij en nu ben ik coördinator huisbezoek team. Naast het vrijwilligerswerk voor de stichting hou ik ervan om lekker te gaan wandelen met de hond, en zodra het campings seizoen weer is begonnen om met zijn 3e naar de camping te gaan, waar wij dan een heel seizoen staan met onze tour caravan, met alles erop en eraan.
Ik hoop nog lang en gelukkig deel uit te mogen maken van dit leuke en gezellige team, zodat we nog meer honden een veilig en warm huis kunnen geven in Nederland!!

Maureen

Mijn naam is Maureen.
Door adoptie van onze knapperd Riley zijn wij bij HDM gekomen. Ik ben 1 van de vrijwilligers voor de veilingsite. Daar houd ik de administratie bij van de items die op dat moment geveild worden, wie de veiling heeft gewonnen enz.
Het geeft iedere maand weer een heel goed gevoel met de opbrengst de hondjes te kunnen helpen. Daar doen we het voor!!!!

Mayim

Hoi allemaal ik ben Mayim en ik ben door de adoptie van mijn knappe hond Riley vrijwilliger geworden bij HDM. Ik hou de website bij van Happy Dog maspalomas ik ben vrijwilliger in het promotieteam en met mijn hobby fotograferen haal ik met FotoByMayim ook geld op voor de hondjes. Iedere keer weer als ik een hondje op geadopteerd mag zetten op de website maakt mijn hart een sprongetje dat hebben we maar weer goed gedaan met ons team. Ik hoop jullie allemaal een keer tegen te komen.
Liefs Mayim

Natalie

Ik ben Natalie, bijna 34 jaar en sinds 2011 in het bezit van galgo’s en podenco's. Al van jongs af aan ben ik een enorme dierenvriend. Wanneer mensen me vragen waarom ik me zo inzet voor de Spaanse honden zeg ik steeds dat ze maar eens wat opzoekingswerk moeten doen. Spaanse honden?” Eenieder die een hart heeft voor dieren zal nadien goed begrijpen waarom. We kunnen niet alle honden helpen, maar iedere hond die we redden is er een. Voor hem/haar maken we het verschil. Samen staan we sterk!! Help ons helpen!!

Petra

Mijn naam is Petra en ik ben in augustus 2018 begonnen met opvangen van honden voor HDM. Omdat ik mij naast het opvangen ook nuttig wilde maken binnen de organisatie ben ik eind 2018 begonnen met bemiddeling. Dit is ontzettend leuk om te doen. Ook kan je mij regelmatig vinden op de luchthaven als de hondjes aankomen uit Gran Canaria. Waarom ik het leuk vind om mijn vrije tijd aan HDM te besteden? Omdat ik een ontzettende dierenliefhebber ben en de honden stuk voor stuk iemand nodig hebben die goed voor ze zorgt, liefde geeft en een gouden mand voor ze heeft. Ik hoop steeds meer mensen te kunnen bereiken en ze mee te geven: ADOPT, DON’T SHOP!!!

Denise

Mijn naam is Denise en woon in Berghem. Samen met mijn man en 2 honden; Sue en Dae. Sue is onze Spaanse schone die we sinds maart 2019 in ons gezin hebben verwelkomt. Vrij kort na de adoptie leek het me geweldig om een steentje bij te kunnen dragen in welke vorm dan ook.In mijn dagelijks leven ben ik podotherapeut en in de vrije uren ben ik bemiddelaar bij HDM. Ik vind het geweldig om een hond te mogen begeleiden tot zijn gouden mand en de beste match proberen te vinden van hond en baas. Het afgelopen jaar heb ik me erg veel verdiept in de hondentaal, voeding en nog veel meer... Ook ben ik actief met mijn dames en doe ik aan jachttraining en mantrailen.

Mariska

4 oktober 2017 was mijn bijzondere startdatum voor Happy Dog Maspalomas, toen kreeg ik mijn eerste opvanghond.
Al snel ging ik ook huisbezoeken doen. Graag wilde ik meer doen omdat het zo'n geweldige organisatie is.
Per maart 2019 ben ik dan ook met een nieuw nazorgteam begonnen als coördinator . Dit doe ik uiteraard met veel plezier en het is een geweldig team. Ook doe ik op Rotterdam en soms op Amsterdam(overdag) de aankomsten, jullie kunnen me nogal eens tegenkomen dus😁
Lieve groet,
Mariska Scholte


Steffi

Hoihoi! 


Ik ben Steffi Battheu en woon in het verre Poperinge in West Vlaanderen, BE. Ikzelf ben 24 jaartjes jong en ben verpleegkundige ☺️ samen met mijn vriend hebben wij 2 lieve schatten: bayko en Kito, onze boefjes! ❤️


Ik volgde happy dog al een poosje op facebook, en wat zag ik constant positieve dingen! Ik zag hen als 'buitenstaander' dan ook echt groeien! Toen er een oproep kwam dat ze een vrijwilliger zochten voor het team opvang was ik meteen paraat! Ikzelf vang ook vaak hondjes op, dus ik zag dit meteen zitten !


Groetjes Steffi 

Irene

Ik ben Irene Verdaasdonk en woon in Roosendaal. Ik heb in 2017 Gala opgevangen en was een failed foster. Voor HDM deed ik al af en toe huisbezoeken totdat ik in maart 2019 door Mariska Scholte werd benaderd of ik nazorg wilde gaan doen. Ik heb JA gezegd en tot op de dag van vandaag nog geen spijt. Zo fijn om de adoptanten te kunnen begeleiden met hun hond naar een mooie gouden mand. Het is zo dankbaar werk en t geeft zoveel voldoening voor mij. Ik hoop nog heel lang in dit team te mogen helpen in de nazorg.

Bianca 

Hallo allemaal


Ik ben Bianca,  getrouwd met Erik. We wonen met onze 2 katten in Dordrecht 

Op dit moment hebben wij geen eigen hond of opvangers.

In november 2018 hebben wij voor HDM onze 1e hond opgevangen, Viper.

Nu een bofhondje met een gouden mandje.

Sinds december 2018 ben ik ook huisbezoeker geworden en vrijwilliger in het HDM huisbezoeken team 

Daarvoor al 8 spaanse hondjes opgevangen voor een andere organisatie .

Het leed van de Spaanse (wind) honden is vreselijk. Ik wil graag mijn kleine steentje bijdragen. De honden en al die vrijwilligers ter plaatse verdienen onze inzet.

Ze zijn zo dankbaar.

Ik werk met tieners in het bijzonder onderwijs en als begeleider dagbesteding voor volwassenen met een beperking.

Als hobby maak ik armbanden, en de opbrengst is ten behoeve van een aantal rescue organisaties voor spaanse rescue honden.

Ieder jaar doe ik op het Spaanse vaste land vrijwilligerswerk in een asiel.

En volg ik wekelijks spaanse les. 
  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Happy Dog Maspalomas