Onze honden in Nederland en op Gran Canaria 

GC = Gran Canaria , NL = Nederland, BE = België.  Gereserveerd betekent dat het adoptietraject opgestart is.

Rio (BE)

RIO ZOEKT EEN BAASJE

Rio is geen Happy Dog Maspalomas hond van Gran Canaria, maar ons is gevraagd deze lieverd te bemiddelen om voor hem een gouden mand te vinden.

Rio, een middelgrote Podenco-pointer mix, is als pup gestrand in een groot en druk asiel in Spanje. Als pup was hij één en al knuffelkous, maar 2 jaar shelter heeft zijn ziel helaas een krak gegeven. Één keer in opvang deed hij het, gezien zijn verleden, heel erg goed en kwam beetje bij beetje uit zijn schulp. Naar zijn opvangmama was hij al snel heel aanhankelijk. Maar het noodlot sloeg helaas toe en Rio moest, kort na zijn aankomst in België, geopereerd worden. Rio heeft jammer genoeg slechte heupen en door een foutieve beweging was zijn heup kop uit de kom geschoten. De nieuwe adoptant moet er rekening mee houden dat zijn andere heup kop in de toekomst ook aangepakt moet worden. Dubbel pech voor Rio want na de eerste operatie bleek zijn heupzenuw gekneld te zijn. Dat is verholpen na een tweede ingreep maar zijn poot gebruikt hij nog steeds niet. Er is hydrotherapie opgestart om hem letterlijk weer op de been te helpen. Rio's vertrouwen heeft door het hele gebeuren een serieuze deuk gekregen, in plaats van rustig te kunnen landen, heeft hij enkele pittige en pijnlijke weken gehad. Ondank alles begint hij langzaamaan weer de vrolijke kant van het leven in te zien. Het is een heel rustige en zachtaardige hond, gewoon een enorme lieverd. Rio komt het best tot zijn recht in een rustig gezin zonder kleine kinderen. Met andere honden is hij prima, hij laat zich eerder op de kop zitten dan zelf amok te maken. Of Rio met katten kan is niet bekend. Rio is gezien zijn heupen geen hond om mee te nemen naar de hondenweide of om lange trektochten mee te maken. Hij geniet echter wel van de wandelingen en loopt op 3 pootjes nu netjes een 6 tal kilometer mee. Rio blijft bij het opvanggezin tot hij zijn poot weer leert te gebruiken. Het zou ideaal zijn als we een gezin zouden vinden die samen zijn revalidatie wil voortzetten en hem zo beter leert kennen. Het is een schat van een hond en na alle ellende verdient hij echt zijn gouden mand. Rio is geboren in augustus 2018, is gecastreerd en verblijft momenteel in Ekeren, België.

Info : happydogmaspalomas@outlook.com

Onnie GERESERVEERD

Onnie is gereserveerd

Morris (NL)

Morris ZOEKT EEN BAASJE

Dit prachtige mannetje is opgegroeid in huiselijke sfeer en heeft jarenlang mogen genieten van een fijn en onbezorgd leventje, totdat zijn baasje plotseling overleed en Morris alleen achterbleef. Hij kon niet bij familieleden terecht en zijn verblijf in huis was afgelopen, vanaf toen moest hij naar buiten om te wonen in de tuin...Morris kreeg te eten en daar hield het bij op, hij moest zich alleen vermaken en aandacht kreeg hij vrijwel niet. Na drie jaar zo geleefd te hebben werd ons gevraagd of wij konden helpen en natuurlijk hebben wij deze lieverd meegenomen naar onze opvang! Morris is in juni 2019 naar Nederland verhuisd en is na een opvangperiode geadopteerd. Helaas komt hij nu wegens omstandigheden terug en is weer ter adoptie.
Morris is een ontzettende knuffelkont. Hij ligt regelmatig naast je op de bank, slaapt naast het bed en hobbelt altijd achter je aan . Hij wil graag geaaid en geknuffeld worden, maar niet over zijn buik, hij wordt er onzeker van en laat dan merken dat hij het spannend vindt. Hij is wantrouwig naar onbekenden en ook kinderen vindt hij best eng, hij kan uitvallen als ze hem willen aaien. Lieve Morris kan prima met andere honden op een weide rondrennen en wandelen, als hij aan de riem zit wordt hij wat onzeker naar de andere honden toe en laat ze niet toe in zijn buurt. Morris is een hondje dat het liefst zijn eigen gangetje gaat en hij is dan ook tevreden met weinig. Hij vindt het ook leuk op het losloopveld en is ook altijd te porren voor een spelletje met de bal hij geniet dan volop en rent er graag achteraan. Morris is geboren op 25.06.2011, hij weegt 9 kilo met een schofthoogte van 37 cm en hij is gecastreerd. Verder is hij helemaal zindelijk en loopt hij prima mee aan de riem. Morris vind trap lopen te spannend daardoor plaatsen we Morris liever niet in een appartement zonder  lift. Optillen vind hij ook nog erg spannend daar moet hij echt nog vertrouwen in krijgen . Wij zoeken voor Morris een geduldig en liefdevol baasje die hem kan lezen en die hem het vertrouwen terug kan geven. Morris gedijt het beste bij een rustig persoon of stel zonder kinderen.Wij zoeken voor Morris een geduldig en liefdevol baasje die hem kan lezen en die hem het vertrouwen terug kan geven. Morris gedijt het beste bij een rustig persoon of stel zonder kinderen.
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Boeddha (NL)

Boeddha zoekt een baasje !!


Boeddha is op zoek naar het liefste baasje ter wereld!! Met haar snoezige gezicht steelt ze de show op straat en weet ze het hart van menig voorbijganger te veroveren. Maar dit meisje heeft meer te bieden dan haar looks alleen. Boeddha is een zachtaardige, vrolijke, enthousiaste en lieve podenco. Ze heeft een bachelor én master in knuffelen, kuilen graven en snuffelen. Ben je na een fijne knuffelsessie met Boeddha toe aan wat frisse lucht? Geen probleem hoor, vanuit haar bench zorgt Boeddha dat het huis niks overkomt! Een paar uurtjes het huis in de gaten houden is voor haar geen enkel probleem. Ook kent ze het leven in Nederland al goed en is ze zindelijk. Ben je vervolgens weer thuis? Dan gaat ze graag met je spelen en dollen, hierbij gooit ze vol overgave al haar charmes in de strijd. Voor je het weet lig je in een deuk om haar clowneske gedragingen. Ook met kinderen kan ze goed vinden. Klein of groot ze krijgen allemaal een portie liefde van Boeddha. Uit blijdschap kan ze nog wel eens wat lomp uit de hoek komen en per ongeluk een kindje omver lopen, dus een oogje in het zeil houden is nodig. Maar waarom zijn jullie op zoek naar een baasje voor Boeddha hoor ik je denken! Boeddha past helaas niet in de roedel van haar adoptanten. Ze is erg zachtaardig en laat zich door de rest van de roedel overdonderen. Voor haar geen situatie waar ze gelukkig van wordt, daarom zijn we op zoek naar een thuis waar haar zachtaardige karakter beter past. Verder nog iets dat je moet weten? Boeddha is snel wagenziek, dus roadtrips zijn niet aan haar besteed. Door haar zachtaardigheid kan ze onderdanig worden als ze buiten honden tegen komt. Dit uit zich in blaffen, maar zodra ze kennis heeft gemaakt met de hond in kwestie is alles weer in orde. Een baas die haar kan steunen op deze momenten om haar zelfvertrouwen te vergroten zou haar vast en zeker goed doen. Boeddha is geboren op 15 maart 2018 en weegt 18 kilo. Ze is gesteriliseerd, gechipt en volledig gevaccineerd. Dus ben je op zoek naar een podenco dame die barst van de liefde dan is Boeddha de hond voor jou!

Info : happydogmaspalomas@outlook.com

Siggy (GC)

SIGGY ZOEKT EEN BAASJE
Hier hebben we lieve Siggy, een prachtige podenco die wij tegenkwamen in een perrera. Hij is een zeer vrolijk en sociaal mannetje die goede vriendjes is met de andere honden en ook graag met ze speelt. Mooie Siggy is een lieve hond die ook graag naar je toekomt voor een knuffel en een aai over zijn koppie, hij is niet angstig en zeker niet opdringerig en hij doet graag zijn ding. Hij is een echte hartendief die snel je hart doet smelten met zijn zwoele blik en prachtige uitstraling.
Buiten wandelen vindt hij geweldig en hij snuffelt lekker nieuwsgierig in het rond. Deze prachtige podenco heeft een geschatte geboortedatum op 24 januari 2018, hij weegt 16 kilo met een schofthoogte van 55 cm en hij is gecastreerd.
Hij is vrolijke flierefluiter die nu zin heeft in nieuw avontuur in zijn leven en hij staat te popelen om naar zijn voor altijd huisje te gaan. Heb jij voor deze lieverd een gouden mandje staan laat het ons dan graag weten en stuur een mailtje. Wie weet heb jij er binnenkort een heel lief vriendje bij.
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Lala (NL)

LALA ZOEKT EEN BAASJE 


 Lala kwam in augustus 2020 samen met haar broertje Wally naar Nederland. Een prachtig duo maar heel angstig. Samen gingen ze logeren bij een van onze opvanggezinnen.

Wally bleek al heel snel een lief en speels karakter te hebben, maar helaas trok Lala zich meer en meer terug en toonde geen interesse.

Daarom werd het besluit genomen om broer en zus van elkaar te scheiden.

Toen Lala haar broertje niet meer had om zich achter te verschuilen gebeurde het ongelooflijke, Lala begon interesse te tonen in alles om haar heen.

Lala heeft een heel lief en zachtaardig karakter en geniet nu duidelijk van alles wat er om haar heen gebeurt. Ze speelt graag met de andere honden in het gezin, dan is duidelijk te zien hoe voorzichtig en lief ze van karakter is.

Haar bench met haar speeltjes is haar “domeintje”, ze vindt het fijn zich zo nu en dan hierin terug te trekken en blijft dan rustig en nieuwsgierig om haar heen kijken.

Ze heeft ook nog momenten dat ze dingen eng vindt en haar bench is dan voor haar haar veilige haven. Hier voelt ze zich dan prettig zonder in paniek te raken.

Wandelen vindt ze heel fijn, ze geniet van het snuffelen , soms toont ze interesse voor andere honden, maar zonder vervelend gedrag.

Kinderen vindt ze in 1 woord geweldig. Als de kleinkinderen van het opvanggezin langskomen, En dat is bijna dagelijks, geniet ze met volle teugen.

Ze toont dan haar zachtaardige karakter en de genegenheid voor de kinderen is bijna in haar ogen te lezen.

Lala kan dus heel goed in een gezin met kinderen geplaatst worden, ze is heel geduldig en lief in het bijzijn van kinderen.

Lala zal zeker nog dingen moeten leren, maar haar karakter laat zien dat dit in een lief adoptiegezin zeker mogelijk is!

Lala heeft een geschatte geboortedatum op 10-10-2019, weegt ca 7 kg en is gesteriliseerd. Een hondenmaatje voor haar is een pré.


Waar staat de gouden mand van Lala? Dit lieve meisje verdient haar eigen plekje!

info : happydogmaspalomas@outlook.com

Jessy (GC)

JESSY ZOEKT EEN BAASJE

Als pupje ben je vast cadeau gedaan aan een kindje binnen een ‘lief’ gezinnetje. Je was vast schattig en knuffelbaar. Nu word je wat groter, van pup naar kleuter en nu naar puber en nu ben je opeens niet zo leuk meer. Je krijgt een eigen wil en bent duidelijk op zoek naar je baasje in het gezin. Die is er niet, althans die heeft geen zin om jou die aandacht te geven die je zo nodig hebt. Je vraagt meer en meer aandacht, je schreeuwt om die hand, die mens die jou meeneemt op je weg naar volwassenheid. Je wordt inderdaad meegenomen ….. maar niet op de weg naar volwassenheid maar naar het dodingsstation. Je wordt gedumpt……….

Daar zit je dan in je betonnen hok achter de tralies in het dodingsstation. Je kijkt verdrietig om je heen en hoopt nog steeds dat het vergissing was. Niet je baasje komt terug maar wij zagen je en we konden je natuurlijk niet laten zitten. Je bent liefdevol opgevangen in onze rescue maar Jessy, je hoort niet in een hok. Je hoort in een warme mand bij een liefdevol gezin.

Je bent de weg een beetje kwijt maar met de juiste baas die je sturing geeft en consequent is, word je die wereldhond die je altijd al wilde worden. Je bent nu overprikkeld én je bent een echte puber. Je weet niet wat je moet doen om de aandacht te krijgen die je zo gemist hebt, dus nu doe je maar wat en soms is het niet de goede manier. Je daagt graag uit om je zin te krijgen en soms snap je niet hoever je daarin mag gaan. Maar je bent ook zo ontzettend lief en een heerlijk knuffeldier waar ons hart van smelt. Je bent pas een jaartje jong en je verdiend een geweldige toekomst. Jessy’s geschatte geboortedatum is 24-02-2020, ze weegt 23 kilo en ze is gesteriliseerd.

Rust en regelmaat heeft ze nodig, consequentie en liefde. Een baasje die haar begrijpt en die haar de goede start geeft in het leven zodat ze de valse start snel kan vergeten. Een baasje die verstand heeft van hondjes en al eerder soortgelijke lieverds heeft begeleid. Bij wie mag Jessy komen wonen?

Info:

**happydogmaspalomas@outlook.com

Tyler (GC)

TYLER  ZOEKT EEN BAASJE 
Mooie Tyler is een podenco canario waar je niet omheen kunt, hij is een opvallende verschijning en hij wil dolgraag laten weten hoe dankbaar hij is voor zijn herwonnen vrijheid. Deze lieverd heeft namelijk meer dan een jaar in een klein hokje gezeten van een perrera nadat hij bij een jager was weggehaald. Rechtszaken volgden en lieve Tyler moest samen met nog 3 andere podencos zijn tijd uitzitten binnen 4 muren.
Gelukkig is dit nu verleden tijd en is hij volop aan het genieten bij ons op de weide waar hij de hele dag mag spelen en mag doen waar hij zin in heeft. Samen met de andere honden vermaakt hij zich prima, hij is dan ook een zeer sociaal mannetje met een ontzettend lief en zacht karakter.
Hij zoekt ook graag het gezelschap op van mensen en hij is een heerlijke knuffelhond die geniet van de aandacht en een aai over zijn koppie.
Lieve Tyler heeft een geschatte geboortedatum op 24 januari 2018, hij weegt 20 kilo met een schofthoogte van 62 cm en hij is gecastreerd.
Voor deze geweldig lieve podenco zijn wij op zoek naar een baasje die hem een voor altijd huisje wil geven en samen met hem een hele mooie toekomst tegemoet wil gaan. Deze knapperd is er helemaal klaar voor en hij kan niet wachten om je beste vriendje te worden. Ben jij gevallen voor de charmes van mooie Tyler laat het ons dan graag weten en stuur een mailtje!
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Olaf (GC)

OLAF ZOEKT EEN BAASJE
Na jarenlang trouwe dienst aan een jager met als dank te worden gedumpt in een vies koud hokje van een perrera, is het nu tijd voor opaatje Olaf om te genieten van heel veel liefde en knuffels, en van zijn herwonnen vrijheid.
Lieve Olaf is geschat 11 jaar, hij weegt 22 kilo met een schofthoogte van 69 cm en hij is gecastreerd. Helaas is bij hem hartworm geconstateerd waarvoor hij nu wordt behandeld zodat hij nog in goede gezondheid mag genieten van een fijne oude dag.
Knappe Olaf is een zeer lieve hond die graag naar je toe komt voor een knuffel en een aai over zijn koppie. Hij vindt het heerlijk om buiten te wandelen en hij loopt dan ook netjes mee aan de lijn, zijn hokje houdt hij netjes schoon ondanks de vele uren die hij daar moet verblijven. Dit prachtige mannetje heeft een hoop liefde te geven en met andere honden kan hij het prima vinden, vooral de dametjes vindt hij erg leuk en hij slooft zich graag uit voor de meisjes.
Opa Olaf heeft zijn leven lang achter tralies moeten slijten en keihard moeten werken voor een jager, nu is hij het jagen moe en wordt het hoog tijd dat ook deze lieverd een veilig thuis mag krijgen bij een baasje die hem heerlijk wil verwennen. Wil jij deze lieve man de mooiste tijd van zijn leven geven, laat het ons dan graag weten en stuur een mailtje. Olaf zal je ontzettend dankbaar zijn en geeft je er heel zijn hart voor terug.
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Mikos (GC)

MIKOS ZOEKT EEN BAASJE
Lieve Mikos werd gedumpt door een jager, hij kon hem niet meer gebruiken en wilde van hem af. Natuurlijk hebben wij deze prachtige podenco met open armen ontvangen in onze rescue .
Mikos heeft een lief en zacht karakter en hij is sociaal naar mensen toe en hij is ook beste vriendjes met de andere honden. Deze knapperd speelt erg graag en zowel alleen als met de andere honden vermaakt hij zich prima.
Knuffelen kan hij als de beste en hij is graag bij mensen. Buiten wandelen doet hij ook erg graag en hij geniet van zijn herwonnen vrijheid. Mikos is geen druktemaker en hij is tevreden met weinig.
Dit mooie mannetje heeft een geschatte geboortedatum op 13 februari 2019, hij weegt 20 kilo met een schofthoogte van 66 cm en hij is gecastreerd. Nu is deze lieverd helemaal klaar om te vertrekken naar zijn gouden mandje en zijn wij op zoek naar een lief baasje.
Ben jij gevallen voor zijn zwoele blik en mooie karakter laat het ons dan graag weten en stuur een mailtje want lieve Mikos kan niet wachten om om samen met jou een mooie toekomst tegemoet te gaan!
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Angie (v) (GC)

Angie zoekt een baasje

Drie meisjes en drie jongetjes, geboren bij ons in de rescue, zijn op zoek naar lieve baasjes!
Moedertje Babet kwam hoogzwanger binnen in een perrera nadat ze bij haar baasje was weggehaald. Bevallen in een perrera betekent meestal dat de pups het niet zullen overleven maar gelukkig mochten wij Babet meenemen naar onze opvang waar zij in alle rust haar kleintjes op de wereld kon zetten.
Het duurt nog even voordat de pups mogen vliegen maar toch willen wij deze lieverds alvast aan jullie voorstellen.
Moedertje Babet is helaas nog niet vrijgegeven voor adoptie.

Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Elba (v) en Pike (m)  (GC)

ELBA EN PIKE

6 PRACHTIGE PUPJES ZOEKEN EEN BAASJE 
Drie meisjes en drie jongetjes, geboren bij ons in de rescue, zijn op zoek naar lieve baasjes!
Moedertje Babet kwam hoogzwanger binnen in een perrera nadat ze bij haar baasje was weggehaald. Bevallen in een perrera betekent meestal dat de pups het niet zullen overleven maar gelukkig mochten wij Babet meenemen naar onze opvang waar zij in alle rust haar kleintjes op de wereld kon zetten.
Het duurt nog even voordat de pups mogen vliegen maar toch willen wij deze lieverds alvast aan jullie voorstellen.
Moedertje Babet is helaas nog niet vrijgegeven voor adoptie.

Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Cecil (v) (GC)

Cecil zoekt een baasje

Drie meisjes en drie jongetjes, geboren bij ons in de rescue, zijn op zoek naar lieve baasjes!
Moedertje Babet kwam hoogzwanger binnen in een perrera nadat ze bij haar baasje was weggehaald. Bevallen in een perrera betekent meestal dat de pups het niet zullen overleven maar gelukkig mochten wij Babet meenemen naar onze opvang waar zij in alle rust haar kleintjes op de wereld kon zetten.
Het duurt nog even voordat de pups mogen vliegen maar toch willen wij deze lieverds alvast aan jullie voorstellen.
Moedertje Babet is helaas nog niet vrijgegeven voor adoptie.

Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Joppie, Rayo (GC)

 JIP en TOFFIE zijn inmiddels gereserveerd


RAYO (rechts) & JOPPIE (middenachter) zoeken nog een baasje.

Hier zijn ze dan 4 prachtige kleine mannetjes die nog maar weinig van de wereld hebben gezien. Ze komen bij een honden verzamelaar vandaan die een twintigtal hondjes houdt op een klein appartement. De hondjes zijn daar opgegroeid zonder ooit een stap buiten de deur te hebben gezet. Alles was nieuw en spannend voor deze lieverds en het vertrouwen in mensen was ver te zoeken.
Het heeft even geduurd maar de hondjes zijn al iets toegankelijker en minder angstig geworden. Ze zijn nieuwsgierig en beginnen ook te spelen met elkaar en andere hondjes. Toch is er nog een lange weg te gaan en zolang ze nog samen in de rescue zitten, zal het moeilijk worden om stappen te maken. Daarom zijn we op zoek naar lieve baasjes of opvang gezinnen die deze hondjes graag wegwijs willen maken in hun nieuwe omgeving. Hou je van een uitdaging en heb je het geduld om een hondje het vertrouwen in de mens terug te geven dan zal dat flink worden beloond, je krijgt er namelijk een maatje voor het leven mee terug.
Jip, Joppie, Rayo en Toffie hebben een geschatte geboortedatum op 6 april 2018, ze wegen rond de 4 kilo en ze zijn gecastreerd, ook is hun gebit nagekeken en gereinigd.
Deze mooie mannetjes verlangen naar een knuffel en wat aandacht en al snel zullen ze je beste vriendje willen zijn. Zet jij je hart en deur open voor een van deze lieverds laat het ons dan graag weten en stuur een mailtje, en wie weet heb jij er binnenkort een lief honden vriendje bij.
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Daffy (GC)

DAFFY  ZOEKT EEN BAASJE 
Deze kleine deugniet had een heerlijk leven bij zijn baasje totdat deze ernstig ziek werd en niet meer voor hem kon zorgen. Nu zit hij bij ons in opvang en gaan we snel op zoek naar een gouden mandje voor deze lieverd.
Lieve Daffy is een zeer vrolijk, en bijdehand pupje van ongeveer 4 maandjes jong. Hij is altijd blij en erg sociaal zowel naar mensen als naar andere honden toe. Hij weegt op dit moment 5 kilo en hij zit graag bij je op schoot om te genieten van een aai over zijn bolletje. Heerlijk knuffen en spelen kan hij als de beste en hij is een echte levensgenieter en een zonnetje in huis.
Wil jij dit prachtige ventje een mooi leven geven laat het ons dan graag snel weten en stuur een mailtje want lieve Daffy kan niet wachten om naar zijn voor altijd huisje te gaan.
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Beau (NL)

BEAU  ZOEKT EEN BAASJE 
Mag ik jullie even voorstellen aan dit prachtige mannetje Beau. Hij is een ontzettend lieve hond met een zacht karakter en een zeer hoog knuffelgehalte. Hij is graag bij mensen en hij geniet duidelijk van het gezelschap en een aai over zijn koppie. Samen buiten wandelen vindt hij erg leuk en enthousiast wil hij de wereld gaan verkennen. Deze lieverd heeft aan een ketting gezeten, dit was duidelijk te zien aan zijn nek en de rest van zijn lijf. Een rode huid, kale plekken en veel eelt en ongedierte, lieten ons zien dat zijn leven zeker geen pretje is geweest.
Gelukkig heeft dit mooie ventje weer plezier in het leven en zien we hem dagelijks genieten van zijn vrijheid op de buitenweide waar hij erg graag speelt met zijn vriendinnetje Brenda. Lieve Beau kan het prima vinden met de dames om zich heen, maar de mannen ziet hij minder graag.
Deze knapperd heeft een geschatte geboortedatum op 20 november 2016, hij weegt 19 kilo en hij is gecastreerd. Zijn gebit is ook schoongemaakt en hij ziet er weer prachtig uit.
Lieve Beau zou zo graag van het fijne thuisleven willen genieten waar hij heerlijk mag genieten van de aandacht en liefde die hij heeft moeten missen in zijn jonge leven, de lieverd geeft je er zoveel voor terug!
Wil jij deze geweldige hond een hele mooie toekomst geven laat het ons dan graag weten en stuur een mailtje, en wie weet ben jij binnenkort het trotse baasje van prachtige en o zo lieve Beau.
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Axel (GC)

AXEL  ZOEKT EEN BAASJE 
Axel is een prachtige podenco die we tegenkwamen in een perrera. Doodsbang zat hij in een hoekje te bibberen en zo snel wij konden hebben we dit prachtige mannetje meegenomen naar onze rescue.
Lieve Axel heeft weinig vertrouwen in de mens maar gelukkig kan hij wel prima overweg met de andere honden en hij wordt erg blij als hij met ze kan spelen en ravotten op de weide. Hij staat zijn mannetje en geniet van zijn vrijheid. Naar mensen toe is Axel gereserveerd, hij laat zich aaien en als hij je beter kent kan hij zich ook heerlijk ontspannen en geniet van de aandacht die hij krijgt. Hij heeft een zeer lief karakter en ondanks zijn angst laat hij alles gelaten toe. Wij verwachten dat mooie Axel in een veilige thuisomgeving zich al snel helemaal zal geven en dat hij zijn vertrouwen weer terug zal winnen.
Deze lieverd heeft een geschatte geboortedatum op 6 mei 2018, hij is gecastreerd en weegt 18 kilo met een schofthoogte van 58 cm.
Voor mooie Axel zijn wij nu op zoek naar een gouden mandje, een plekje waar hij zich veilig voelt en de tijd krijgt om de mooie kant van het leven te leren kennen. Heb jij geduld en wil je het beste maatje worden van lieve Axel, laat het ons dan graag weten en stuur een mailtje. Hij geeft je er heel veel voor terug!
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Flequi (NL)

FLEQUI  ZOEKT EEN BAASJE 
Hier hebben we weer een prachtige podenco canario, Flequi werd gedumpt in een perrera waar wij hem snel hebben weggehaald. Dit prachtige mannetje heeft een zeer lief en zacht karakter en hij is mensgericht. Graag komt hij naar je toe voor een aai over zijn koppie en hij geniet van het gezelschap en de aandacht die hij krijgt. Lieve Flequi weet je hart snel te veroveren want alles aan hem straalt vriendelijkheid uit, hij is een alleman vriendje en ook kinderen vindt hij erg lief. Buiten loopt hij netjes mee aan de lijn en hij is zeker geen druktemaker. Naar andere honden stelt hij zich onderdanig op en hij wil graag vriendjes zijn met allemaal. Spelen doet hij ook erg graag en hij geniet duidelijk van zijn vrijheid.
Flequi heeft een geschatte geboortedatum op 1 januari 2017, hij weegt 16 kilo met een schofthoogte van 58 cm en hij is gecastreerd. Deze lieverd zal het heerlijk vinden om heerlijk op de bank te hangen samen met een lief baasje die zijn maatje wil zijn. Lieve Flequi heeft veel liefde te geven en hij verdient een heerlijk gouden mandje en een veilig thuis. Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van dit prachtige ventje laat het ons dan graag weten en stuur een mailtje, en wie weet heb jij er binnenkort een lief huisgenootje bij.
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Rufo en Canela (NL)

RUFO & CANELA
Dit prachtige stel hoort bij elkaar! Voor lieve Canela is Rufo haar grote held, haar steun en toeverlaat. Rufo is een echte vent die zijn meisje geeft wat ze nodig heeft en samen zijn ze 8 pootjes op 1 buikje. De hondjes kwamen bij ons in de rescue omdat ze niet meer gewenst waren nadat ze jaren in een huis hebben geleefd waar ze de meeste tijd in een klein benchje moesten doorbrengen. Beiden waren onzeker en ze lijken weinig van de wereld te hebben gezien. Rufo staat wat sterker op zijn pootjes maar Canela vindt alles nog erg spannend en mensen vindt ze ook best wel eng, zeker als ze je niet kent duurt het even voordat ze je haar vertrouwen geeft. Buiten wandelen vinden ze heerlijk en ze lopen ook netjes mee aan de lijn.
Naar andere honden toe zijn beiden erg vriendelijk en ze doen het prima in de groep. Spelen doen ze ook erg graag en ze genieten van hun vrijheid, geen bench meer voor deze lieverds!
Rufo is een wat ouder mannetje met een geschatte leeftijd op 10 jaar, hij is nog helemaal fit en geniet van het leven, hij weegt 9 kilo met een schofthoogte van 42 cm en hij is gecastreerd, hij heeft bij ons ook een gebitsbehandeling gehad.
Canela heeft een geschatte leeftijd op 8 jaartjes, ze weegt 7 kilo met een schofthoogte van 30 cm en ze is gesteriliseerd. Ook haar gebit is onder handen genomen en ze gaat ook nog fris en fruitig door het leven.
Lieve Rufo & Canela zijn nu helemaal klaar om te vertrekken naar een lief baasje die beide hondjes een heerlijke plekje kan bieden. De hondjes zijn met weinig tevreden en vragen niet meer dan een warm thuis waar ze de aandacht en liefde zullen krijgen die ze zo verdienen.
Heb jij een gouden mandje staan voor deze lieverds laat het ons dan graag weten en stuur een mailtje. Hopelijk kunnen deze lieve hondjes nog een hele mooie toekomst tegemoet gaan.
Info: happydogmaspalomas@outlook.com

Amon GERESERVEERD

Amon is gereserveerd.

Pico GERESERVEERD

PICO ZOEKT EEN BAASJE
Lieve Pico woont op dit moment bij een opvanggezin op Gran Canaria nadat hij werd gered uit de armen van een verkeerd baasje. Nu is deze lieverd veilig en wat is hij ontzettend blij en dankbaar.
Pico is een heerlijk knuffelhondje en een vrolijk mannetje dat nu geniet van het leven. Hij kan het prima vinden met de meeste andere honden en hij speelt graag met ze. Toch vindt hij sommige dominante reuen minder leuk en blaft hij ze van zich af als ze in zijn buurt komen.
Naar mensen toe is dit leuke mannetje ontzettend lief en hij geniet van de aandacht die hij krijgt. Vooral kinderen vindt hij erg leuk en hij zoekt hun gezelschap graag op. Mannen daarin tegen vindt hij soms wel eng, dit uit hij door te blaffen en te grommen en soms zelfs door zijn kleine tandjes in een schoen te zetten. Met geduld en liefde zal het vertrouwen in mannen van kleine Pico, weer opgebouwd kunnen worden.
Dit mooie ventje is het leven in huis gewend en hij is zindelijk, buiten loopt hij netjes mee aan de lijn en hij huppelt vrolijk mee om van de wandeling te genieten. Hij heeft een geschatte geboortedatum op 7 september 2017, hij weegt 3 kilo en hij is gecastreerd.
Natuurlijk gunnen wij deze lieverd ook een gouden mandje en een eigen thuis waar hij zich veilig voelt en waar hij lekker mag genieten van de aandacht van een baasje. Wil jij lieve Pico een mooie toekomst geven stuur ons dan graag een mailtje. Wie weet heb jij er binnenkort een heel lief hondenmaatje bij!
Info: happydogmaspalmas@outlook.com

Perod GEADOPTEERD

Perod is geadopteerd.

Lika GERESERVEERD

Lika is gereserveerd.

Santo GERESERVEERD 

Santo is gereserveerd

 
  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Happy Dog Maspalomas