top of page

 Pukky

Pukky logeert bij een opvanggezin in Nederland

Pukky💙 zoekt een baasje🐾

Lieve PUKKY heeft alle onderzoeken doorlopen met als resultaat dat hij een verbrijzelde heup heeft en neurologische problemen. Hij ziet slecht aan 1 oogje en zijn pootjes staan niet altijd stevig op de grond. Gelukkig redt hij zich heel goed en kan er prima mee uit de voeten. Waarschijnlijk is de oorzaak van dit alles een flinke klap geweest waarna hij aan zijn lot is overgelaten.

Kleine Pukky zelf heeft weinig last van deze gevolgen en hij leeft er vrolijk op los. Hij is altijd blij en enthousiast en hij speelt ook erg graag. Ook springt hij met gemak op de bank en hij is erg mensgericht. Knuffelen kan hij als de beste en hij is graag bij mensen en kinderen.

Andere honden om zich heen vindt Pukky minder leuk, de teefjes vindt hij wel erg lief maar hij kan soms een beetje jaloers gedrag vertonen want hij staat graag alleen in de schijnwerpers.

Hij is een aandoenlijk guitig hondje, met een zeer lief karakter dat rustig is en tevreden met weinig.

Natuurlijk wil ook dit leuke ventje het liefst naar een fijn huisje waar hij heerlijk verwend zal worden en een mooie toekomst tegemoet mag gaan. Pukky geeft je al zijn vertrouwen en zal je zeer dankbaar zijn.Info: happydogmaspalomas@outlook.com

FB_IMG_1672163368713.jpg
FB_IMG_1673105076179.jpg
FB_IMG_1673105080387.jpg
FB_IMG_1673105083396.jpg
Cute Cat
Pukky: Nieuws
bottom of page