top of page

Riley

Riley woont nog in de rescue op Gran Canaria.

Riley 💙zoekt een baasje🐾

Hij is gevonden op straat door bekenden van ons en hij is gelijk naar onze opvang gebracht om te kijken of hij een chip had….helaas was niet  het geval. Het mannetje zag er niet goed uit en hij had kale plekken over zijn kop en lijfje. Ook was hij te mager en zat vol met ongedierte, hij was duidelijk al lange tijd niet goed verzorgd geweest.

Riley is een geweldig lieve hond en een echt hartendiefje. Hij knuffelt erg graag en wil alleen maar lief gevonden worden.

Hij is vriendelijk naar andere honden en hij speelt graag met ze. Naar mensen en kinderen is hij ook erg lief en hij kan heerlijk genieten van de aandacht die hij krijgt. Dit knappe ventje is geschat 11 maanden jong, hij weegt 12 kilo met een schofthoogte van 45 cm en hij is volledig getest en ook gecastreerd.

Riley is een vrolijk mannetjes met een zacht karakter. Hij houdt zijn hokje netjes schoon en buiten wandelen doet hij graag. Meerijden in de auto vindt hij ook geen enkel probleem.

Zijn huid is behandeld met antibiotica en wasbeurten waardoor hij er op dit moment al een stuk beter uitziet. Waarschijnlijk is de slechte vacht het gevolg van een vlooien infectie en het is niet besmettelijk. Zijn vacht zal met de tijd weer dan ook zeker weer terugkomen. Ben jij op zoek naar een vriendje voor het leven en wil jij dit lieve kereltje het fijne leven geven dat hij zo verdiend ? Stuur ons dan graag een mailtje naar:


happydogmaspalomas@outlook.com

FB_IMG_1684652402292.jpg
FB_IMG_1684652402292.jpg
FB_IMG_1684652405439.jpg
Riley: Nieuws
bottom of page