top of page

Ons team, een voorstelrondje

315532018_430922299250919_1395826356789950315_Desiree_edited.jpg

Desiree

Team Bemiddeling, Team huisbezoeken

Hallo,

mijn naam is Desiree en ik ben sinds enkele maanden vrijwilligster bij HDM als bemiddelaar  en sinds kort team huisbezoeken.

Na 25 jaar een rijschool gehad te hebben heb ik een time out van 1 jaar gehad.

Nu ben ik al weer 5 jaar werkzaam op Chemelot Geleen. Daar zorg ik als Allround Security Support voor de veiligheid. In deze functie ondersteun ik de meldkamer, brandweer en de security officers. Ook werk ik met narcoticahonden.

Ik woon samen met mijn Benz, een kruising Rottweiler /Mechelaar van 8 jaar, in Hoensbroek.

Mijn werk bij HDM bestaat uit bemiddeling en sinds kort ook het regelen van huisbezoeken.

Ik heb in korte tijd al een tiental hondjes mogen plaatsen, vanuit opvang en rechtstreeks vanuit Gran Canaria. De aankomsten op het vliegveld samen met de nieuwe baasjes zijn een groot feest !

 Ook mooi is het dat ik de honden na de adoptie en in de opvang nog kan blijven volgen. Ik houd contact en krijg dan een goed beeld van hoe ze het doen op hun nieuwe adres. Het is intensief werk , maar het is leuk om alles in de praktijk en ook op papier op de juiste wijze af te handelen.

Petra.jpg

Petra

Team Bemiddeling, Team Opvang

Hallo, mijn naam is Petra en ik woon met mijn gezin en 2 Spaanse honden in de Hoeksche waard. Ik ben bemiddelaar bij HDM. Het is een mooie uitdaging om te hondjes te matchen met de juiste baasjes. Ook het geven van voorlichting aan mensen die overwegen om een hondje te adopteren geeft veel voldoening. Soms kan je net dat beetje extra informatie geven waardoor mensen een goede keuze kunnen maken om juist wel of niet te adopteren. Het mooiste aan dit werk is om te zien hoe de honden weer een mooi, nieuw, leven krijgen na adoptie en hoe dankbaar ze zijn. De honden hebben vaak een slecht leven achter de rug voordat ze geadopteerd worden. Ze verdienen een perfecte gouden mand. Daarom: Adopt, don’t shop!!

Kim_edited.jpg

Kim

Team Bemiddeling, Team Huisbezoeken

Mijn naam is Kim.
Ik ben halverwege de 40 en woon samen met podenco Mateo in een klein dorpje.
We proberen om elke dag flinke wandelingen te maken, want daar genieten we allebei intens van.
Mateo is een verrijking van mijn leven en dit gun ik iedereen, vandaar dat ik als vrijwilliger actief ben bij Happy Dog Maspalomas, zodat zoveel mogelijk mensen en honden elkaar kunnen vinden .

Mariska.jpeg

Mariska

Team Contactmomenten

Goedendag,
mijn naam is Mariska en ik ben sinds 2017 vrijwilliger bij HDM.
Ooit begonnen als opvanger van mijn lieve Flor, en daarna nog vele andere honden opgevangen. Sinds 2019 doe ik samen met Monique de contactmomenten voor de adoptanten, waarbij we waar we kunnenproberen de adoptanten te ondersteunen. ook doe ik de aankomsten op airport Rotterdam.
Ik ben vereerd deel uit te mogen maken van het Happy Dog Maspalomas team, het is een uitermate betrokken groep mensen die graag op de hoogte willen blijven van hoe het met de honden gaat. Ook blijven we bereikbaar voor de adoptanten zolang als dat nodig is.
Diervriendelijke groet,
Mariska

monique_edited.jpg

Monique O

Team Contactmomenten

Ik ben Monique O.
Na vele jaren op vakantie te zijn geweest op Gran Canaria ,kwam op een moment de drang om eens te kijken of er een asiel zat op GC.En die was er, nog gerund door een Nederlandse ook.Contact was zo gelegd. En zo kwam het dat wij in 2016 eens op bezoek gingen. Daar kwam de vraag : willen jullie hondjes laten meevliegen naar Nederland? Zo gezegd zo gedaan en van het een kwam het ander. En de zuigkracht trok mij het latere Happy Dog Maspalomas in.
Mijn dochter en ik doen soms huisbezoeken, en we nemen nog steeds hondjes mee naar Nederland. Daarnaast doe ik nu voornamelijk de contactmomenten samen met Mariska, we bellen en appen er op los.
Ik ben blij een schakel in deze ketting te zijn en ben tevens blij deel uit te maken van een hele fijne ploeg mensen.Die allen 1 doel voor ogen hebben. Honden zo goed mogelijk te laten aansterken,zo goed mogelijk te plaatsen, en zolang als het nodig is de adoptanten bij te staan.
Lieve groet,
Monique O

unnamed_edited_edited.jpg

Annemiek

Bestuur

Mijn naam is Annemiek van Beek. Sinds 2017 kan ik mijn tijd wat meer zelf inplannen en wat doe ik daarmee. Mijn passie volgen, Honden !!  Happy Dog Maspalomas kwam ik tegen op Facebook en het idee werd gevormd. Ik ga een hondje opvangen. Zo kwam Fonsi bij me in opvang. Na een paar omzwervingen kwam hij weer terug om nooit meer weg te gaan.  Maar het gaat verder HDM kruipt in mijn bloed en daarmee in m'n hart. Huisbezoeken, bemiddelen, aankomsten op Schiphol begeleiden, meedenken, meeleven. Fijne adoptanten, lieve opvanggezinnen, huisbezoekers, vluchtbegeleiders, donateurs etc. etc. Iedere schakel is even belangrijk.

919948_4879606824876_585178478_o.jpg

Margaret

Promotie, Administratie

Mijn naam is Margaret van Vliet en ik ben woonachtig in Dordrecht . Hier woon ik samen met mijn man en mijn trouwe viervoeter Smiley vlakbij bij een heerlijk wandel gebied de Biesbosch. Ik heb 2 kinderen ,een dochter en een zoon, allebei uitwonend en ik heb van beide een mooie kleinzoon gekregen, en wat een rijkdom onze 2 kleinzoons , waar we dan ook zeker van genieten . Via Facebook ben ik een aantal jaren geleden bij HDM terecht gekomen . Ik ben begonnen als bemiddelaar maar helaas bleek dat niks voor mij te zijn . Toen heb ik een tijdje bij team huisbezoeken gezeten tot dat er iets anders op mijn pad kwam bij HDM.  Ik houd nu de administratie in onze dropbox bij en houd ook facebook van HDM nl en de website bij ,dit samen met nog een andere vrijwilligster .  En in geval van nood help ik waar ik kan helpen. Dit vrijwilligers werk doe ik met veel liefde en passie ,en is voor mij ideaal te combineren met mijn werk in de zorg.

315893482_475859624612166_2836521239749874563_n.jpg

Marloes

Team Promotie

Hoi allemaal!
Mijn naam is Marloes Langhout en ik ben sinds 2017 (met een korte
tussenpauze) betrokken bij HDM. In de zomer van 2017 gingen wij voor
het eerst op vakantie naar Gran Canaria. We hebben toen voor het
eerst de rescue bezocht en mochten op de terugvlucht 4 hondjes
meenemen. Eenmaal thuis wilde ik graag iets kunnen betekenen voor
de zwerfhonden op het eiland. Ik heb mij aangemeld als vrijwilliger en
ben toen begonnen bij Team Promotie. Tussendoor heb ik nog een
aantal honden mogen bemiddelen maar dit was lastig te combineren
met mijn werk als fulltime leerkracht in het speciaal onderwijs.
In de zomer van 2018 waren wij weer op het eiland te vinden, uiteraard
mocht een bezoekje aan Sylvia en de honden niet ontbreken! Tijdens ons
bezoek zagen we een klein, lief en schattig hondje voorbij wandelen;
Maya. Ze trok meteen onze aandacht en we wilden haar graag adopteren.
Ook mijn ouders waren inmiddels verliefd geworden op het mooie koppie
en zodoende besloten we samen om Maya te adopteren. Maya is
intussen alweer 4,5 jaar bij ons in Nederland en ze doet het hartstikke
goed! Ze is een aantal dagen in de week bij ons, en een aantal dagen bij
mijn ouders. Zo is ze zo min mogelijk alleen. We kunnen haar niet meer missen!

Team HDM, een voorstelrondje: Our Team
bottom of page