top of page

Gary

Gary woont nog in de rescue op Gran Canaria.

  GARY💙 ZOEKT EEN BAASJE 🐾🐾  

 

Deze prachtige verschijning heeft veel weg van een pastor garafiano, een geweldig ras van canarische afkomst. Deze lieverd zat maandenlang in een klein hokje van een perrera totdat wij hem er eindelijk uit konden halen en wat is hij ontzettend blij en dankbaar .  

Gary is een stabiele zeer lieve hond met een geschatte leeftijd van 2 jaar. Hij heeft een zacht en zeer vriendelijk karakter en is een heerlijke knuffelbeer en allemansvriendje.  

Gary is mensgericht en hij houdt  van de aandacht van mensen, maar hij is ook dikke maatjes met andere honden waarmee hij graag speelt of samen flinke wandelingen maakt. Hij lijkt het thuisleven gewend en hij is zindelijk. Buiten loopt hij netjes en rustig mee aan de lijn en hij reageert niet op andere honden als deze naar hem blaffen op straat. Hij is nieuwsgierig en leert snel, ook gedraagt hij zich erg goed en hij werkt graag voor zijn baasje.  

Mooie Gary weegt 19 kilo met een schofthoogte van 63 cm en hij is gecastreerd en volledig getest op Middellandse zeeziekten.  

Wij zijn nu op zoek naar een lief baasje die samen met deze knapperd mooie avonturen wil beleven, Gary is dat trouwe maatje waar je als baas trots naast wil lopen!  

Aanmeldingen voor opvang zijn ook van harte welkom !  

Info: happydogmaspalomas@outlook.com

bottom of page